Finlandia Bistron samppanjaillalliset

Kolmena keskiviikkona elokuun aikana tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden maistaa alan ammattilaisten johdolla kolmea huolella valittua samppanjaa, joille makuparina tarjoamme Finlandia Bistron uuden menun tuotteita edulliseen 65 euron hintaan.

Jokaisella illallisella

  • Herätellään makunystyrät alkuun keittiön tervehdyksellä, jonka jälkeen tarjoillaan alkuruoka ja pääruoka sekä talon hapanjuurileipää
  • Tarjotaan kolme erilaista, ruoan kanssa yhteensopivaa samppanjaa arvostetuilta tuottajilta
  • Nautitaan rennosta tunnelmasta ja saadaan kiinnostavaa tietoa samppanjoista eri ammattilaisten johdolla

Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi pian!

Päivämäärät ja iltojen vetäjät

13.8. Master of Wine Heidi Mäkinen & Champagne La Chouette de Champillon

Viinitien portfoliomanager, Vuonna 2019 valmistunut Heidi Mäkinen on yksi Suomen viidestä Master of Winesta. Opintojensa aikana Heidi työskenteli sommelierina Lontoon maineikkaalla 67 Pall Mall -viiniklubilla, mitä edelsi pitkä ravintolatausta myös Suomessa. Hänen merkittävin kilpailumenestyksensä on vuodelta 2016, jolloin hän sijoittui Best Sommelier of the World -kilpailussa kahdeksanneksi.

20.8. Champagne Taster 2025 Heidi Huikko & Champagne La Chouette de Champillon

Heidi Huikko toimii toisena asiantuntijana vuoden 2025 La Chouette -samppanjan valintaprosessissa. Omistautuneena ja intohimoisena ruoan ja viinin tuntijana hän on perehtynyt syvällisesti La Chouetten samppanjoiden luonteeseen ja maailmaan.

27.8. Viininviljelijä ja samppanjantekijä Laurent Autréau & Champagne Autréau

Laurent Autréau on kahdeksannen polven viininviljelijä ja kolmannen polven samppanjantekijä Champillonin kylästä, jossa hänen sukunsa on toiminut jo vuodesta 1670. Hänen isoisänsä perusti perheen nimeä kantavan samppanjatalon 1950-luvulla, ja sen tarhat sijaitsevat nykyään arvostetuilla Grand Cru- ja Premier Cru -alueilla. Sitoutuneena kestävään viljelyyn hän valmistaa moderneja menetelmiä hyödyntäen elegantteja ja raikkaita samppanjoita, jotka ilmentävät perheen perinteitä ja tarhojen luonnetta.

Finlandia Bistron ovet avataan kello 16 ja samppanjaillallinen alkaa klo 16:30. Illallisen kesto on 90 minuuttia. Voit jäädä kuitenkin nauttimaan vielä illasta jälkiruuan parissa tai loungen puolella juomilla. Bistro on avoinna koko keskiviikkoillan, muut ruokailijat voivat tehdä pöytävarauksia alkaen kello 18.30.

Varaukset TableOnlinen kautta.

Finlandia Bistron samppanjaillallinen 13.8.2025, vetäjänä Heidi Mäkinen

Finlandia Bistron samppanjaillallinen 20.8.2025, vetäjänä Heidi Huikko

Finlandia Bistron samppanjaillallinen 27.8.2025, vetäjänä Laurent Autréau

Varauksen yhteydessä peritään luottokorttivarauksena illallisen hinta, mutta koko tilaisuus maksetaan paikan päällä.