Valborgslunch

VALBORGSLUNCH
Finlandia-restaurangens traditionella valborgslunch dukas fram
torsdagen den 1 maj kl. 11:30–16.00.
Valborgslunchens meny:
- Oiika sorters bröd och pålägg (L)
- Rostade inhemska ekologiska rotfrukter, linser och karamelliserad havre (L,G)
- Sparris-potatissallad med nyskördade grönsaker (M,G)
- Melon, jordgubbar, finsk salladsost och örtvinägrett (L,G)
- Vårkål i Nizzastil (M,G)
- Sillkaviar (M,G)
- Laxmousse och lakrits (L)
- Räkcocktail à la Finlandiahuset (M,G)
- Basturökt lamm och nässelsyoghurtsås (L,G)
- Vårig grönsakspaj och kräm med äggula smaksatt med fänkål (L,G)
- Rostad röding med champagnesås (L,G)
- Lammstek och vårlöksvelouté (L)
- Helstekt blomkål, bönpuré och mandel (M,G)
- Rostad potatis smaksatt med ramslök (L,G)
- Utbud av småskaligt producerade ostar, fröknäcke och sylt (L)
- Fromage med passionsfrukt (L,G)
- Valborgsmunkar och sima (L)
- Chokladmousse, karamellpopcorn och Marianne-crumble (V,G)
- Petit Fours (L)
Priser:
- Vuxen: 68,00 €/person (inkl. ej garderobstjänster)
- Barn 3–10 år: 34,00 €
- Alla 3 år: gratis
Bokning och villkor: Det är bra att boka bord i förväg, eftersom platserna är begränsade. Du kan boka ett bord för 1–12 personer via TableOnline-systemet eller göra större bokningar till restaurangens försäljningsservice via e-post events(at)finlandiatalo.fi. Bokningar som görs via telefon (040-1845937) inkluderar en bokningsavgift på 10 €.
Du kan avboka kostnadsfritt fram till 72 timmar före evenemanget, men en avgift på 50 € debiteras för senare avbokningar för att undvika matsvinn.
Särskilda kostbehov och önskemål: Vänligen meddela eventuella särskilda kostbehov i samband med bokningen.
Välkommen att njuta av vårens delikatesser och fira valborg tillsammans!