Valborgslunch

VALBORGSLUNCH

Finlandia-restaurangens traditionella valborgslunch dukas fram
torsdagen den 1 maj kl. 11:30–16.00.

Valborgslunchens meny:

  • Oiika sorters bröd och pålägg (L)
  • Rostade inhemska ekologiska rotfrukter, linser och karamelliserad havre (L,G)
  • Sparris-potatissallad med nyskördade grönsaker (M,G)
  • Melon, jordgubbar, finsk salladsost och örtvinägrett (L,G)
  • Vårkål i Nizzastil (M,G)
  • Sillkaviar (M,G)
  • Laxmousse och lakrits (L)
  • Räkcocktail à la Finlandiahuset (M,G)
  • Basturökt lamm och nässelsyoghurtsås (L,G)
  • Vårig grönsakspaj och kräm med äggula smaksatt med fänkål (L,G)
  • Rostad röding med champagnesås (L,G)
  • Lammstek och vårlöksvelouté (L)
  • Helstekt blomkål, bönpuré och mandel (M,G)
  • Rostad potatis smaksatt med ramslök (L,G)
  • Utbud av småskaligt producerade ostar, fröknäcke och sylt (L)
  • Fromage med passionsfrukt (L,G)
  • Valborgsmunkar och sima (L)
  • Chokladmousse, karamellpopcorn och Marianne-crumble (V,G)
  • Petit Fours (L)

Priser:

  • Vuxen: 68,00 €/person (inkl. ej garderobstjänster)
  • Barn 3–10 år: 34,00 €
  • Alla 3 år: gratis

Bokning och villkor: Det är bra att boka bord i förväg, eftersom platserna är begränsade. Du kan boka ett bord för 1–12 personer via TableOnline-systemet eller göra större bokningar till restaurangens försäljningsservice via e-post events(at)finlandiatalo.fi. Bokningar som görs via telefon (040-1845937) inkluderar en bokningsavgift på 10 €.

Du kan avboka kostnadsfritt fram till 72 timmar före evenemanget, men en avgift på 50 € debiteras för senare avbokningar för att undvika matsvinn.

Särskilda kostbehov och önskemål: Vänligen meddela eventuella särskilda kostbehov i samband med bokningen.

Välkommen att njuta av vårens delikatesser och fira valborg tillsammans!

Mer information

Boka bord