Matfilosofi
Mat förenar människor, skapar upplevelser och överraskningar, höjer stämningen och förmedlar känslor.
Hörnstenarna för matfilosofin i vårt kök är den mångsidiga skörden från inhemska producenter, högkvalitativa råvaror samt glädjen av att göra saker själva. Vi vill skapa ett unikt ögonblick för våra kunder som deltar i evenemangen. Mat förenar människor, skapar upplevelser och överraskningar, höjer stämningen och förmedlar känslor. Ditt val kan vara en färdigplanerad meny eller en unik smakresa som anpassas tillsammans med köket till temat för ditt evenemang. Matprodukter för möten, fester och evenemang utvecklas i köket med gedigen yrkeskunskap och en glimt i ögat.
Ansvar
Som en ansvarsfull evenemangsarena vill vi också erbjuda våra kunder möjligheten till hållbara mötesmåltider, som står för hållbar utveckling och en renare miljö. Vi planerar serveringen för hållbara möten så att vegetariska rätter erbjuds oftare och i större mängd, och säsongens råvaror får sin rätta plats. Dessutom utnyttjar vi högkvalitativa ekologiska råvaror, och vi väljer vår fisk på ett ansvarsfullt sätt. Vi tar också starkt hänsyn till olika skördesäsonger i användningen av råvaror, så att kundens tallrik alltid har säsongens bästa råvaror.

Festmiddag
Finlandiahuset har ett starkt rykte som en kompetent och flexibel arrangör av även de största mötena och kongresserna.

Mötesservering
Mångsidiga mötesserveringar.

Förfrågan
Berätta för oss vilken upplevelse du vill erbjuda dina gäster. Vi tar hand om resten!