Ruokafilosofia
Ruoka yhdistää ihmisiä, tuottaa elämyksiä ja yllätyksiä, kohottaa tunnelmaa ja välittää tunteita.
Keittiömme ruokafilosofian peruspilareita ovat kotimaisten tuottajien monipuolinen anti, laadukkaat raaka-aineet sekä itse tekemisen ilo. Haluamme luoda tapahtumiin osallistuville asiakkaillemme ainutlaatuisen hetken. Ruoka yhdistää ihmisiä, tuottaa elämyksiä ja yllätyksiä, kohottaa tunnelmaa ja välittää tunteita. Valintanne voi olla valmiiksi suunniteltu menukokonaisuus tai tilaisuutenne teemaan yhdessä keittiön kanssa sovitettu uniikki makumatka. Ruokatuotteita kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin kehitetään keittiössä vankalla ammattitaidolla ja pilke silmäkulmassa.
Vastuullisuus
Vastuullisena tapahtumatalona haluamme tarjota asiakkaillemme myös mahdollisuuden vastuulliseen kokoustarjoiluun, joka liputtaa kestävän kehityksen ja puhtaamman ympäristön puolesta. Vastuullisen kokouksen tarjoilut suunnittelemme siten, että kasvisruokia on tarjolla useammin ja enemmän, ja sesongin raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa. Lisäksi hyödynnämme laadukkaita luomuraaka-aineita, ja kalavalinnat teemme vastuullisesti. Huomioimme raaka-aineiden käytössä myös vahvasti eri satokaudet, jolloin asiakkaan lautaselta löytyy aina kauden parhaat raaka-aineet.
Juhlatarjoilut
Finlandia-talon ravintolalla on vahva maine suurimpienkin kokousten ja kongressien osaavana ja joustavana järjestäjänä.
Kokoustarjoilut
Monipuoliset kokoustarjoilut.
Tarjouspyyntö
Kerro meille, millaisen elämyksen haluat vieraillesi tarjota. Me hoidamme loput!