Mångsidiga mötes- och festarrangemang

Finlandia-restaurangens catering är alltid en unik upplevelse för såväl sinne som smak. Genom hantverk och individuell design skapar vi fantastiska matupplevelser för både små och stora fester. Vårt kök åstadkommer oförglömliga serveringar även för fester med flera tusen personer.

Låt vårt kök överraska dig, eller berätta för oss om festens tema, så planerar vi tillsammans en festlig helhet i linje med dina önskningar.

MENYALTERNATIV FÖR KVÄLLSEVENEMANGETS BORDSSERVERING
SEPTEMBER – DECEMBER
MENY LILLA-FINLANDIA
Sikmosaik, kärnmjölk och mandelpotatis från Lappland (L, G)
***
Inhemskt lammkött på två sätt, jordärtskocka och vinbär (L, G)
***
Choklad, kola och havtorn (L, G)

MENY AALTO
Hjort, persilja och äggula (L, G)
***
Öring, pumpa och fänkål (L, G)
***
Honungskaka, citron och maräng (L)

MENY PUISTO
Vichysoisse Finlandia: potatis, purjolök och tryffel (L, G)
***
Ärtwallenbergare, skogssvamp och rödbeta (M, G, VEG)
***
Svartvinbär, mandel och mörk choklad (L, G)

Menyn kan även genomföras som en fyrarätters meny
Inhemsk småskalig ost, säsongens sylt och kex
Äppelsorbet och cava
Beställarens logotyp synlig på chokladplatta i efterrätten (min. leveranstid 4 veckor)