UTOPIA

6G-ryhmän julistenäyttely Pikku-Finlandian Finlandia Galleriassa 1.11.-31.12.2024

Uskallammeko esittää utopioita – positiivisia näkyjä tulevaisuuksista? Utopia ymmärretään usein tilana tai yhteiskuntana, joka nähdään nykyistä parempana, jopa täydellisenä. Utopiat luovat toivoa paremmasta, ja toivon ylläpitäminen on tärkeää. Useat tutkimukset puhuvat sen puolesta, että toivo on keskeinen voimavara muutoksen aikaansaamisessa, ja elämässä ylipäätään. Ehkä utopioiden visiointi onkin radikaalia? Vain se, minkä voimme kuvitella, voi toteutua.

6G-ryhmä on riippumaton ja vaihtuva suunnittelijaryhmä, joka käsittelee ajankohtaisia aiheita julistetaiteen keinoin. 6G-näyttelyitä on järjestetty vuodesta 1999 ja mukana on ollut yli sata suunnittelijaa.

Vuonna 2024 näyttelyssä mukana olevat suunnittelijat ovat Ilona Ilottu, Jutta Kivilompolo, Anssi Kähärä, Esa Ojala, Juha Pohjola, Antti Porkka, Marina Veziko ja Eija Vierimaa.

Näyttely on esillä 1.11.-31.12.2024 Finlandia Galleriassa, Finladia Cafe & Wine -kahvilan yhteydessä, osoitteessa Pikku Finlandia, Karamzininranta 4, 00100 Helsinki.

Aukioloajat:

Ma-pe klo 9-18

La klo 11-18

Su suljettu

Lisätiedot:

Esa Ojala ea.ojala@gmail.com

Eija Vierimaa eija.vierimaa@gmail.com